Овочевий суп

Готувати 1 год
0
Коментарів немає
299 переглядів
овочевий суп

Нище описаний простий рецепт овочевого супу, але він виходить надзвичайно смачний )

Пробуйте та діліться Вашими враженнями та побажаннями у коментарях або відправивши нам листа!

Інгредієнти

8 порцій
  • цибуля маленька 1 шт.
  • морква 1шт.
  • картопля 5-6шт
  • капуста цвітна 150-200гр
  • капуста броколі 150-200гр
  • зелений горошок 100гр
  • олія 2ст.л.
  • рис 1/3 склянки
  • бульйон із кролика
  • лавровий листок 1шт
  • сіль до смаку
  • перець чорний горошком 2-3шт.
  • перець духм’яний 2-3шт.

Приготування

Готувати 1 год

Зваримо бульйон із кролика, якщо у нас немає уже готового.

Картоплю чистимо, миємо та ріжемо на великі кубики. Моркву чистимо, миємо і нарізаємо півкільцями…

Цибулю чистимо та ріжемо півкільцями.

Цвітну капусту та капусту броколі миємо та ділимо на невелиці суцвіття. (можна використовувати також заморожену капусту).

Зелений горошок промиваємо.

Коли бульйон готовий додаємо картоплю, нехай повариться 10хв. Білу піну зверху знімаємо. Потім додаємо промитий рис та всі решту овочі: моркву, цвітну капусту, капусту броколі, зелений горошок, цибулю. Все разом поварити 15-20хв.

Після цього додаємо олію, сіль, перець чорний та духмяний, лавровий листок. Варимо ще 5хв.

Подаємо до столу притрусивши зеленню свіжою, сушеною або мороженою.

С М А Ч Н О Г О ! ! !

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту