Вишні у власному соці – рецепт

Прекрасна начинка для чудових пирогів, смачної випічки та неймовірних тортів це Вишні у власному соці – рецепт легкого приготування читайте тут www.my-kitchen.in.ua.
Вишні у власному соці – рецепт:
Інгредієнти
- вишні 1кг
- цукор 0,5кг
Приготування
- Вишні перебираємо, видаляємо листочки та плодоніжки. Промиваємо у холодній воді, відкидаємо на друшляк. Нехай добре стече вода.
- Видаляємо кістоки. Сік який виділяється під час видалення кісточок додаємо до вишень, не виливаємо!
- Очищені вишні пресипаємо цукром шарами. Залишаємо на 6-8 годин (зазвичай на ніч) для того, щоб вишні виділили сік.
- Готуємо чисті банки та кришки.
- Вишні разом із соком ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, але не кип’ятимо! Час від часу помішуючи, цукор повинен розчинитися.
- Спочатку викладаємо вишні у банки, потім заливаємо соком.
- Ставимо банки у вишнями у власному соці стерилізуватися на 10 хвилин від моменту закипання. Закатуємо кришками.
Примітки
- цукру можна давати і менше ніж у рецепті, якщо вишні дуже солодкі.
- сік що залишився довести до кипіння та налити у простерилізовані банки, закатати. Зимою можна відкрити, розбавити водою та вишневій сік готовий )
Вишні у власному соці – рецепт простий та смачний!
Ось так просто і смачно заготовка із вишень на зиму готова!
Швидкий та простий спосіб заготовки вишень у власному соці на зиму по відео-рецепту :
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту