Березовий сік рецепт

Не проґавте сезон березового соку!!! Саме зараз, у березні. Закрийте березовий сік у банки з різними цікавими додатками: з лимоном, апельсином, мороженими ягодами, шипшиною, сушеними яблуками, гілочками смородини, цукерками “Дюшес” чи “Барбарис”. Або в поєднанні декількох додатків разом.
Інгредієнти
- сік березовий
на одну трьохлітрову банку 👇🏼
- цукор 180г
- лимонна кислота 0.5ч.л.
- цукерка дюшес 2шт.
- цукерка барбарис 1шт
- апельсин 3кружечки
Приготування
- Усі інгредієнти, окрім соку, кладемо у 3-охлітрову банку. Цукру можна додавати 160-200г, залежить від Ваших смакових вподобань!
- Березовий сік проціджуємо через марлю, доводимо до кипіння і гарячим відразу заливаємо у банку.
- Закриваємо.
Примітки
- Апельсин можна замінити лимоном
- Цукерки барбарис та дюшес додаємо за бажанням (залежить від Ваших смакових вподобань).
Смакуємо ❤️
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту