Березовий сік рецепт

0
Коментарів немає
149 переглядів
Березовий сік рецепт

Не проґавте сезон березового соку!!! Саме зараз, у березні. Закрийте березовий сік у банки з різними цікавими додатками: з лимоном, апельсином, мороженими ягодами, шипшиною, сушеними яблуками, гілочками смородини, цукерками “Дюшес” чи “Барбарис”. Або в поєднанні декількох додатків разом.

Інгредієнти

  • сік березовий

на одну трьохлітрову банку 👇🏼

  • цукор 180г
  • лимонна кислота 0.5ч.л.
  • цукерка дюшес 2шт.
  • цукерка барбарис 1шт
  • апельсин 3кружечки

Приготування

  1. Усі інгредієнти, окрім соку, кладемо у 3-охлітрову банку. Цукру можна додавати 160-200г, залежить від Ваших смакових вподобань!
  2. Березовий сік проціджуємо через марлю, доводимо до кипіння і гарячим відразу заливаємо у банку.
  3. Закриваємо.

Примітки

  • Апельсин можна замінити лимоном
  • Цукерки барбарис та дюшес додаємо за бажанням (залежить від Ваших смакових вподобань).

Смакуємо ❤️

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту