Варення із смородини

Готувати 2 год
0
Коментарів немає
440 переглядів
варення зі смородини

Варення із смородини – набір корисних вітамінів на усю зиму, і не тільки! Варення приготоване за цим рецептом цінується за чудові цілі солодкі ягідки, які дуже добре смакуватимуть у різноманітній випічці, з морозивом або іншими десертами.

Інгредієнти

6 літрів
  • вода 1,5 ст.
  • цукор 16 ст.
  • смородина 11ст.

Приготування

Готувати 2 год

До 1,5 ст. води дадоти 8ст. цукру. Поставити на маленький вогонь, цукор повинен розтопитися. Додати 11ст. смородини, 20хв. має кипіти на маленькому вогні. Виключаємо газ, додаємо 8ст. цукру, добре розмішуємо, цукор повинен розійтися.

Варення викласти у простерилізовані банки та закрутити.

Варення із смородини на зиму готове: виходить просто чудове, з цілими ягодками смородини.

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту