Баклажани із майонезом на зиму

Готувати 2 год
0
Коментарів немає
138 переглядів
Баклажани із майонезом на зиму

Баклажани з майонезом на зиму – гарний варіант заготівлі закруток на довгу зиму!

Зазвичай баклажани готують із томатами або томатною пастою, але вони також чудово поєднуються із сметаною чи майонезом!

Інгредієнти

6 літрів
  • баклажани 4кг
  • морква 1кг
  • цибуля 2кг
  • вода 2ст
  • сіль до смаку
  • майонез 2пачки(400г)
  • приправа мівіна грибна 0,5пачки
  • оцет 2ст.л.
  • часник 8-10 зубчиків

Приготування

Готувати 2 год

Баклажани помити, почистити та нарізати великими кубиками. Залити 2 стаканами води, посолити та варити 30хв.

Моркву почистити та натерти на грубій терці, цибулю почистити і нарізати півкільцями. Потушити цибулю разом із морквою (до м’якості), можна тушити окремо.

До баклажанів додати потушену моркву, потушену цибулю, майонез, приправу мівіну грибну, часник подрібнений на часникодавці. Все це тушити ще 20хв. Додати оцет, тушити ще 10хв.

Розкласти у чисті банки та стерилізувати 50хв. Закрутити.

Смачного!

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту