Баклажани із майонезом на зиму

Баклажани з майонезом на зиму – гарний варіант заготівлі закруток на довгу зиму!
Зазвичай баклажани готують із томатами або томатною пастою, але вони також чудово поєднуються із сметаною чи майонезом!
Інгредієнти
- баклажани 4кг
- морква 1кг
- цибуля 2кг
- вода 2ст
- сіль до смаку
- майонез 2пачки(400г)
- приправа мівіна грибна 0,5пачки
- оцет 2ст.л.
- часник 8-10 зубчиків
Приготування
Баклажани помити, почистити та нарізати великими кубиками. Залити 2 стаканами води, посолити та варити 30хв.
Моркву почистити та натерти на грубій терці, цибулю почистити і нарізати півкільцями. Потушити цибулю разом із морквою (до м’якості), можна тушити окремо.
До баклажанів додати потушену моркву, потушену цибулю, майонез, приправу мівіну грибну, часник подрібнений на часникодавці. Все це тушити ще 20хв. Додати оцет, тушити ще 10хв.
Розкласти у чисті банки та стерилізувати 50хв. Закрутити.
Смачного!
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту