Пиріг з ревеню

Готувати 1 год.
0
Коментарів немає
1650 переглядів
Пиріг з ревеню

Ніжний, пухкий, вміру вологий, з чарівною кислинкою … і все це про один пиріг, який приємно здивує Вас!

Отож, біжимо готувати інгредієнти і приступаємо до процесу приготування пирога з ревенем.

Інгредієнти

6 порцій
  • ревінь (румбамбар) 500г
  • борошно 250г
  • яйця 4шт.
  • масло вершкове 250г
  • цукор 250г
  • крохмаль 80г
  • розпушувач 10г (~3ч.л.)
  • ванільний цукор
  • щіпка солі
  • цукрова пудра для посипки
  • кориця (опційно)

 

Приготування

Готувати 1 год.
  1. Ревінь добре миємо під проточною водою. Ріжемо на невеликі брусочки.
  2. Масло заздалегідь виймаємо з холодильника. Розм’ягшене масло збиваємо міксером з цукром та ванільним цукром до об’єднання інгредієнтів. По одному додаємо яйця і збиваємо міксером кожне приблизно 1хв.
  3. Просіюємо через сито борошно, крохмаль, розпушувач. Розмішуємо цю суміш.
  4. В три етапи вводимо борошняну суміш до яєчно-масляної маси, щоразу збиваючи міксером до однорідності.
  5. Форму застеляємо пергаментним папером. Викладаємо тісто, розмазуючи його лопаточкою.
  6. Викладаємо зверху ревінь, трохи втоплюючи його у тісто.
  7. Випікаємо 40хв при 200⁰С (до сухої палички.)
  8. Залишаємо вистигати у формі. Холодний пиріг посипаємо цукровою пудрою!

Примітки

  • ревінь я не чищу
  • Форма ○28см

Смакуємо 💛💙

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту