Пляцок із румбамбару (ревеню)

Готувати 1,5 год.
0
Коментарів немає
3230 переглядів

Інгредієнти

12 порцій
  • пучок румбамбару (ревеню),
  • 500г. муки,
  • 1 ст.л. порошку для випічки (розпушувачу),
  • 200г маргарину,
  • 2 скл. (400г) цукру,
  • 6 яїчок,
  • 1 скл. (200г.) сметани.

Приготування

Готувати 1,5 год.

Ревінь (румбамбар) помити, осушити, почистити та нарізати на кусочки. Муку розмішати з розпушувачем, зверху натерти маргарин на терці. Додати жовтки збиті із склянкою цукру та сметану. Замісити тісто.

Форму для випічки змастити маргарином або олією, застелити пергаментним папером. Викласти тісто у форму, ревінь (румбамбар) повністю втиснути у тісто.

Пекти 30хв.: 10хв – 180С, 20хв – min.

Тим часом 6 білків збити із другою склянкою цукру на штивну піну. Після того, як пляцок пропечеться 30хв, вийняти його із духовки та викласти зверху піну із білків. Розрівняти ложкою, повернути у духовку ще на 30хв.

Коли пляцок готовий виключаємо духовку та залишаємо його вистигати у духовці.

 

Ось і смачненький пляцок із румбамбару готовий!!!

СМАЧНОГО!!!

 

 

Ще один дуже смачний рецепт пирога з румбамбаром на пісочному тісті, рецепт тут.

Відео-рецепт 👇 👇 👇

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту