Пляцок із румбамбару (ревеню)
Інгредієнти
- пучок румбамбару (ревеню),
- 500г. муки,
- 1 ст.л. порошку для випічки (розпушувачу),
- 200г маргарину,
- 2 скл. (400г) цукру,
- 6 яїчок,
- 1 скл. (200г.) сметани.
Приготування
Ревінь (румбамбар) помити, осушити, почистити та нарізати на кусочки. Муку розмішати з розпушувачем, зверху натерти маргарин на терці. Додати жовтки збиті із склянкою цукру та сметану. Замісити тісто.
Форму для випічки змастити маргарином або олією, застелити пергаментним папером. Викласти тісто у форму, ревінь (румбамбар) повністю втиснути у тісто.
Пекти 30хв.: 10хв – 180С, 20хв – min.
Тим часом 6 білків збити із другою склянкою цукру на штивну піну. Після того, як пляцок пропечеться 30хв, вийняти його із духовки та викласти зверху піну із білків. Розрівняти ложкою, повернути у духовку ще на 30хв.
Коли пляцок готовий виключаємо духовку та залишаємо його вистигати у духовці.
Ось і смачненький пляцок із румбамбару готовий!!!
СМАЧНОГО!!!
Ще один дуже смачний рецепт пирога з румбамбаром на пісочному тісті, рецепт тут.
Відео-рецепт 👇 👇 👇
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту
Коментарі