Пиріг з яблуками та корицею: швидко, просто і дуже смачно!

0
Коментарів немає
2174 переглядів
Пиріг з яблуками та корицею

Пиріг з яблуками та корицею, а ще чашка натуральної кави – кращого сніданку й не придумати! Головне – простота приготування. Як приготувати пиріг з яблуками та корицею, які тонкощі приготування, читайте тут: www.my-kitchen.in.ua.

Готувати цей пиріг – саме задоволення, не потрібно мати особливих навичок у кулінарії, усі інгредієнти легкодоступні, і ще залишиться вільний час для себе 🙂

Вперед, готуємо:

Інгредієнти

  • борошно 2скл
  • олія 4ст.л.
  • кефір 1 скл
  • розпушувач до тіста 1ст.л.
  • щіпка ваніліну
  • цукор 1скл
  • яїчка 3шт

для начинки:

  • яблука 3-5 шт.
  • кориця 2 ст.л.
  • цукрова пудра для посипки

Приготування

  1. Найперше готуємо яблука: добре миємо, очищаємо від насіння та шкірки. Нарізаємо на четвертинки, а потім ще на дрібніші кусочки. Добре посипаємо очищені яблука меленою корицею. Відставляємо у бік та готуємо тісто.
  2. Спочатку борошно просіюємо із розпушувачем. Яїчка добре збиваємо із склянкою цукру та вініліном (до пухкої маси та зміни кольору). Не припиняючи збивати, вливаємо тонкою цівкою олію, слідом частинами кефір. В кінці додаємо частинами борошно із розпушувачем. Маса повинна вийти як густа сметана, можливо борошно знадобиться більше/менше ніж вказано у рецепті.
  3. У підготовлену форму (змащену маргарином та застелену пергаментним папером) виливаємо тісто, зверху викладаємо кусочки яблук із корицею (яблука потрібно трохи втоплювати у тісто).
  4. Розігріваємо духовку до 180 градусів, випікаємо перших десять хвилин при температурі 180 градусів, наступні хвиини 30 хвилин – 150 градусів.
  5. Готовий пиріг із яблуками та корицею остуджуємо, присипаємо пудрою та подаємо разом із чашкою натуральної кави.

Примітки

  • замість яблук можна звичайно використати вишні, ізюм, курагу та ін.
  • час випікання регулюйте відповідно до вашої духовки.
  • готовність перевіряйте сухою паличкою.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту