Ніжні сирні булочки без дріжджів

0
Коментарів немає
334 переглядів
Ніжні сирні булочки без дріжджів

Ніжні сирні булочки без дріжджів – діти будуть просто в захваті, та й дорослі теж.

Готуються просто, з’їдаються швидко ❤️

Інгредієнти

  • сир кисломолочний 800г
  • масло 300г
  • сметана 4ст.л.
  • цукор 4ст.л.
  • ванільний цукор 20г
  • борошно 650г
  • розпушувач 2ч.л.

для начинки:

  • густе варення (у мене сливове)

Приготування

  1. Сир розминаємо виделкою. Додаємо розм’якшене масло (виймаємо із холодильника за декілька годин до приготування булочок), сметану, цукор, ванільний цукор – розмішуємо.
  2. Додаємо порціями борошно та замішуємо еластичне тісто, спочатку виделкою, потім руками у мисці, в кінці перекидаємо тісто на стіл та завершуємо місити тісто.
  3. Для зручності розділяємо на декілька частин.
  4. З кожної частини розкачуємо тісто у прямокутний пласт (завтовшки 2-3мм). Кожний пласт розрізаємо на смужки.
  5. Смужки змащуємо густим варенням та згортаємо у рулетики, злегка зщіпуючи краї.
  6. Розігріваємо духовку до 180⁰С. Випікаємо приблизно 25хв (до золотистого колору).
  7. Коли булочки охолонуть, посипаємо цукровою пудрою або ж поливаємо шоколадом.

Дуже рекомендую любителям сирної випічки!

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту