Ніжні сирні булочки без дріжджів

Ніжні сирні булочки без дріжджів – діти будуть просто в захваті, та й дорослі теж.
Готуються просто, з’їдаються швидко ❤️
Інгредієнти
- сир кисломолочний 800г
- масло 300г
- сметана 4ст.л.
- цукор 4ст.л.
- ванільний цукор 20г
- борошно 650г
- розпушувач 2ч.л.
для начинки:
- густе варення (у мене сливове)
Приготування
- Сир розминаємо виделкою. Додаємо розм’якшене масло (виймаємо із холодильника за декілька годин до приготування булочок), сметану, цукор, ванільний цукор – розмішуємо.
- Додаємо порціями борошно та замішуємо еластичне тісто, спочатку виделкою, потім руками у мисці, в кінці перекидаємо тісто на стіл та завершуємо місити тісто.
- Для зручності розділяємо на декілька частин.
- З кожної частини розкачуємо тісто у прямокутний пласт (завтовшки 2-3мм). Кожний пласт розрізаємо на смужки.
- Смужки змащуємо густим варенням та згортаємо у рулетики, злегка зщіпуючи краї.
- Розігріваємо духовку до 180⁰С. Випікаємо приблизно 25хв (до золотистого колору).
- Коли булочки охолонуть, посипаємо цукровою пудрою або ж поливаємо шоколадом.
Дуже рекомендую любителям сирної випічки!
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту