Теплий салат з беконом

Теплий салат з беконом чудово підійде як доповнення до смачного обіду! Яскраві кольори на столі завжди подарують гарний настрій, хороший апетит, а смачний салат прибавить сил та енергії на весь день! Цей салат готується без майонезу, тому він надзвичайно корисний та вітамінний!
Отже, вперед, готуємо:
Інгредієнти
- бекон 70г
- яйця 4шт.
- помідор 2шт.
- листя салату
- зелена цибуля
- соус вустерський
- чорний мелений перець
Приготування
- Бекон нарізаємо тоненькими скибками. Сковороду розігріваємо, на ній обсмажуємо скибки бекону. Якщо бекон не жирний, то додаємо трохи олії для смаження. Бекон витягнути у тарілку.
- Зелену цибулю дрібно нарізати. На сковороді в якій смажили бекон, смажимо яйця: яйця вилити на пательню, посолити та поперчити, додати частину зеленої цибулі. Постійно помішувати до готовності. Яїчка наповняться ароматом зеленої цибулі і будуть дуже смачні!
- На широкій тарілці рвемо листя салату, посипаємо зеленою цибулею, викладаємо бекон, жарені яйця, порізаний дольками помідор.
- Поливаємо соусом вустерським. Можна приготувати швидкий варіант соусу для теплого салату з беконом: беремо 0,5ст.л. гірчиці, 1ст.л. лимонного соку, 2ст.л. оливкової олії. Все добре перемішуємо та поливаємо салат з беконом.
- Відразу подавати до столу, поки салат теплий!
Примітки
- тарілку для салату краще брати велику, тоді салат буде гарно виглядати та зручно готувати;
- листя салату рекомендують саме рвати, а не різати!
- окрім зеленої цибулі можна також використати дрібно нарізану зелену петрушку;
- цей салат смакує тільки теплим, холодний не такий ароматний та смачний!
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!
Дивіться також рецепт приготування макаронів по флотськи. Не погане поєднання із теплим салатом з беконом.
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту