Теплий салат з беконом

0
Коментарів немає
2010 переглядів
теплий салат з беконом

Теплий салат з беконом чудово підійде як доповнення до смачного обіду! Яскраві кольори на столі завжди подарують гарний настрій, хороший апетит, а смачний салат прибавить сил та енергії на весь день! Цей салат готується без майонезу, тому він надзвичайно корисний та вітамінний!

Отже, вперед, готуємо:

Інгредієнти

  • бекон 70г
  • яйця 4шт.
  • помідор 2шт.
  • листя салату
  • зелена цибуля
  • соус вустерський
  • чорний мелений перець

Приготування

  1. Бекон нарізаємо тоненькими скибками. Сковороду розігріваємо, на ній обсмажуємо скибки бекону. Якщо бекон не жирний, то додаємо трохи олії для смаження. Бекон витягнути у тарілку.
  2. Зелену цибулю дрібно нарізати. На сковороді в якій смажили бекон, смажимо яйця: яйця вилити на пательню, посолити та поперчити, додати частину зеленої цибулі. Постійно помішувати до готовності. Яїчка наповняться ароматом зеленої цибулі і будуть дуже смачні!
  3. На широкій тарілці рвемо листя салату, посипаємо зеленою цибулею, викладаємо бекон, жарені яйця, порізаний дольками помідор.
  4. Поливаємо соусом вустерським. Можна приготувати швидкий варіант соусу для теплого салату з беконом: беремо 0,5ст.л. гірчиці, 1ст.л. лимонного соку, 2ст.л. оливкової олії. Все добре перемішуємо та поливаємо салат з беконом.
  5. Відразу подавати до столу, поки салат теплий!

Примітки

  • тарілку для салату краще брати велику, тоді салат буде гарно виглядати та зручно готувати;
  • листя салату рекомендують саме рвати, а не різати!
  • окрім зеленої цибулі можна також використати дрібно нарізану зелену петрушку;
  • цей салат смакує тільки теплим, холодний не такий ароматний та смачний!

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

Дивіться також рецепт приготування макаронів по флотськи. Не погане поєднання із теплим салатом з беконом.

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту