Салат з пекінської капусти

Кому ж не подобаються легкі в приготуванні, свіжі і надзвичайно смачні салати??? Я обшукала весь інтернет і знайшла дуже багато різних рецептів салату з пекінської капусти, але рекомендую зробити разом зі мною саме за цим рецептом!!!
Всього 4 інгредієнти, 15 хвилин Вашого дорогоцінного часу – і результат як то кажуть на лице )))
Інгредієнти
4 порції
- пекінська капуста 1шт
- крабові палички 300г
- яйця 4шт
- кукурудза 200г
- майонез, сіль
Приготування
Готувати
15 хв
- Пекінську капусту нарізаємо полосками (дрібними або крупнішими). Якщо Ви любитель великих шматків, будь ласка … нарвіть капусту великими шматками )
- Крабові палички нарізаємо середніми кусочками.
- Варені яйця очищаємо від шкарлупи і також нарізаємо середніми кусочками.
- Додаємо консервовану кукурудзу.
- Солимо, за бажанням можна додати чорний мелений перець. Заправляємо салат домашнім майонезом. Рецептик домашнього майонезу тут.
Примітки
- Можна добавити ще один інгредієнт – свіжий огірок, він додасть салату смак весни )
- Ще один плюс салату з пекінської капусти – він дуже добре зберігається в незаправленому вигляді під харчовою плівкою. Коли усі інгредієнти нарізані, щільно накриваємо салатницю харчовою плівкою (щоб не було доступу повітря), а перед подачею солимо та заправляємо майонезом!
Пекінська капуста – прекрасний інгредієнт для салатів, а ще вона дуже корисна! До того ж вона добре поєднується з іншими салатними інгредієнтами, гурмани можуть навіть поєднувати її із фруктами за рахунок свого нейтрального смаку.
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту