Салат з пекінської капусти

Готувати 15 хв
0
Коментарів немає
355 переглядів
Салат з пекінської капусти

Кому ж не подобаються легкі в приготуванні, свіжі і надзвичайно смачні салати??? Я обшукала весь інтернет і знайшла дуже багато різних рецептів салату з пекінської капусти, але рекомендую зробити разом зі мною саме за цим рецептом!!!

Всього 4 інгредієнти, 15 хвилин Вашого дорогоцінного часу – і результат як то кажуть на лице )))

Інгредієнти

4 порції
  • пекінська капуста 1шт
  • крабові палички 300г
  • яйця 4шт
  • кукурудза 200г
  • майонез, сіль

Приготування

Готувати 15 хв
  1. Пекінську капусту нарізаємо полосками (дрібними або крупнішими). Якщо Ви любитель великих шматків, будь ласка … нарвіть капусту великими шматками )
  2. Крабові палички нарізаємо середніми кусочками.
  3. Варені яйця очищаємо від шкарлупи і також нарізаємо середніми кусочками.
  4. Додаємо консервовану кукурудзу.
  5. Солимо, за бажанням можна додати чорний мелений перець. Заправляємо салат домашнім майонезом. Рецептик домашнього майонезу тут.

 

Примітки

  • Можна добавити ще один інгредієнт – свіжий огірок, він додасть салату смак весни )
  • Ще один плюс салату з пекінської капусти – він дуже добре зберігається в незаправленому вигляді під харчовою плівкою. Коли усі інгредієнти нарізані, щільно накриваємо салатницю харчовою плівкою (щоб не було доступу повітря), а перед подачею солимо та заправляємо майонезом!

Пекінська капуста – прекрасний інгредієнт для салатів, а ще вона дуже корисна! До того ж вона добре поєднується з іншими салатними інгредієнтами, гурмани можуть навіть поєднувати її із фруктами за рахунок свого нейтрального смаку.

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту