Салат з морквою по-корейськи

Готувати 15 хв.
0
Коментарів немає
62 переглядів
Салат з морквою по-корейськи

Цей салат готується дуже просто та швидко, але виходить досить смачний.

Інгредієнти

4 порції
  • ковбаса салямі 300г
  • яйця варені 5шт.
  • огірки 2шт.
  • зелений горошок консервований 200г
  • морква по-корейськи 150г
  • майонез
  • зелена цибуля

Приготування

Готувати 15 хв.
  1. Салямі, яйця, огірки нарізаємо соломкою.
  2. Додаємо зелений горошок, моркву по-корейськи.
  3. Заправляємо майонезом.
  4. Посипаємо подрібненою зеленою цибулею.

Примітки

  • Інгредієнти можна порізати і кубиками 😉

Смакуємо )

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту