Салат з морквою по-корейськи

Цей салат готується дуже просто та швидко, але виходить досить смачний.
Інгредієнти
4 порції
- ковбаса салямі 300г
- яйця варені 5шт.
- огірки 2шт.
- зелений горошок консервований 200г
- морква по-корейськи 150г
- майонез
- зелена цибуля
Приготування
Готувати
15 хв.
- Салямі, яйця, огірки нарізаємо соломкою.
- Додаємо зелений горошок, моркву по-корейськи.
- Заправляємо майонезом.
- Посипаємо подрібненою зеленою цибулею.
Примітки
- Інгредієнти можна порізати і кубиками 😉
Смакуємо )
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту