Салат з кореня петрушки

Я сподіваюся, що кожен знає, наскільки корисна коренева петрушка, застосування її у їжі не має жодних обмежень. Пропоную приготувати цей вітамінний салат! Але не забувайте, що пряність має досить сильний і специфічний аромат, тому починайте із невеликих порцій.
Інгредієнти
6 порцій
- корінь петрушки 1шт;
- яйця варені 4шт.;
- морква варена 2шт.;
- філе куряче відварене 1шт.;
- цибуля 1шт.;
- сіль;
- майонез.
Приготування
Готувати
15 хв.
- Петрушку тремо на терці. Солимо та відставляємо на 10хв, щоб петрушка трішки стала трішки м’якшою.
- Варені яйця, моркву також тремо на крупній терці.
- Відварене куряче філе та цибулю дрібно нарізаємо.
- З’єднуємо усі інгредієнти та заправляємо майонезом.
Примітки
- Куряче філе я відварюю у воді, з долаванням моркви, цибулі, кореня петругки, солі та чорного перцю. Тоді філе виходить більш насичене ароматами та смачніше 😉
Покроковий відео-рецепт 👇🏼
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту