Салат з кореня петрушки

Готувати 15 хв.
0
Коментарів немає
97 переглядів
Салат з кореня петрушки

Я сподіваюся, що кожен знає, наскільки корисна коренева петрушка, застосування її у їжі не має жодних обмежень. Пропоную приготувати цей вітамінний салат! Але не забувайте, що пряність має досить сильний і специфічний аромат, тому починайте із невеликих порцій.

 

Інгредієнти

6 порцій
  • корінь петрушки 1шт;
  • яйця варені 4шт.;
  • морква варена 2шт.;
  • філе куряче відварене 1шт.;
  • цибуля 1шт.;
  • сіль;
  • майонез.

Приготування

Готувати 15 хв.
  1. Петрушку тремо на терці. Солимо та відставляємо на 10хв, щоб петрушка трішки стала трішки м’якшою.
  2. Варені яйця, моркву також тремо на крупній терці.
  3. Відварене куряче філе та цибулю дрібно нарізаємо.
  4. З’єднуємо усі інгредієнти та заправляємо майонезом.

 

Примітки

  • Куряче філе я відварюю у воді, з долаванням моркви, цибулі, кореня петругки, солі та чорного перцю. Тоді філе виходить більш насичене ароматами та смачніше 😉

Покроковий відео-рецепт 👇🏼

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту