Салат з копченою рибою

Готувати 15 хв
0
Коментарів немає
38 переглядів

Рибу гарячого копчення люблять дуже багато людей. А я раніше не любила 🤔, точніше сказати нейтрально ставилася до неї. Проте, коли чоловік сам почав коптити рибку, не можна було не “присісти” на рибу гарячого копчення 😊. Ми її їли просто так. Потім чоловік почав робити неймовірно смачні канапки: хліб, масло, риба, помідор. Це було дуже смачно. А одного разу я натрапила на рецепт салату з рибою гарячого копчення. Приготувала  цей салат для того, щоб попробувати … тепер готую його відразу, коли є свіжа рибка гарячого копчення 🤩 Пропоную і Вам спробувати, але обережно, бо Ви будете готувати його часто!

Інгредієнти

4 порції
  • мікс салату
  • помідори чері
  • риба гарячого копчення (будь яка)
  • сіль
  • суміш мелених перців
  • оливкова олія
  • сметана
  • кунжут

Приготування

Готувати 15 хв
  1. Мікс салату рвемо руками на менші куски, висипаємо у велику салатницю.
  2. Помідори чері миємо та обсушуємо, нарізаємо на половинки. Додаємо у салатницю до салату.
  3. Рибу гарячого копчення спочатку нарізаємо ножиком на більші шматки, а потім кожний шматок рвемо руками на менші. Додаємо рибку у салатницю.
  4. Солимо, додаємо мелену суміш перців, кунжут, оливкову олію та сметану. Добре розмішуємо.
  5. Посипаємо кунжутом і подаємо до столу!

Примітки

  • риба гарячого копчення підійде будь яка!!!

  ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту