Салат з копченою рибою

Рибу гарячого копчення люблять дуже багато людей. А я раніше не любила 🤔, точніше сказати нейтрально ставилася до неї. Проте, коли чоловік сам почав коптити рибку, не можна було не “присісти” на рибу гарячого копчення 😊. Ми її їли просто так. Потім чоловік почав робити неймовірно смачні канапки: хліб, масло, риба, помідор. Це було дуже смачно. А одного разу я натрапила на рецепт салату з рибою гарячого копчення. Приготувала цей салат для того, щоб попробувати … тепер готую його відразу, коли є свіжа рибка гарячого копчення 🤩 Пропоную і Вам спробувати, але обережно, бо Ви будете готувати його часто!
Інгредієнти
4 порції
- мікс салату
- помідори чері
- риба гарячого копчення (будь яка)
- сіль
- суміш мелених перців
- оливкова олія
- сметана
- кунжут
Приготування
Готувати
15 хв
- Мікс салату рвемо руками на менші куски, висипаємо у велику салатницю.
- Помідори чері миємо та обсушуємо, нарізаємо на половинки. Додаємо у салатницю до салату.
- Рибу гарячого копчення спочатку нарізаємо ножиком на більші шматки, а потім кожний шматок рвемо руками на менші. Додаємо рибку у салатницю.
- Солимо, додаємо мелену суміш перців, кунжут, оливкову олію та сметану. Добре розмішуємо.
- Посипаємо кунжутом і подаємо до столу!
Примітки
- риба гарячого копчення підійде будь яка!!!
❤ ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ ❤
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту