Салат Їжачок
Справжня господиня вміє не тільки смачно приготувати, але й гарно подати … І це дійсно правда. А салат Їжачок буде чудовим доповненням до святкового столу і допоможе усе гарно оформити )
Інгредієнти
6 порцій
- варена картопля 3 шт.
- цибуля 3шт.
- варені яїчка 3шт.
- квашені огірки 3шт.
- свіжі печериці 300г
- оливки
- майонез
- олія
- сіль
- листя салату
- помідор чері 1шт. (для декору)
- зелень
Приготування
Готувати
1 год
- Гриби почистити, порізати на невеликі кусочки, підсмажити на олії.
- Зелень та цибулю дрібно посікти.
- Оливки порізати кільцями.
- Картоплю та огірок натерти на середній терці.
- Викладати шарами у формі їжака (кожен шар змащувати майонезом): картопля, цибуля, зелень, жовток, огірок, гриби, оливки, білок.
- З четвертинок оливок зробити голки їжака, а також ніс та очі. Прикрасити листя салату. На зубочистку настромити помідор чері – немовби яблуко )))
С М А Ч Н О Г О ! ! !
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту
Коментарі