Салат Їжачок

Готувати 1 год
0
Коментарів немає
319 переглядів

Справжня господиня вміє не тільки смачно приготувати, але й гарно подати … І це дійсно правда. А салат Їжачок буде чудовим доповненням до святкового столу і допоможе усе гарно оформити )

Інгредієнти

6 порцій
  • варена картопля 3 шт.
  • цибуля 3шт.
  • варені яїчка 3шт.
  • квашені огірки 3шт.
  • свіжі печериці 300г
  • оливки
  • майонез
  • олія
  • сіль
  • листя салату
  • помідор чері 1шт. (для декору)
  • зелень

Приготування

Готувати 1 год
  1. Гриби почистити, порізати на невеликі кусочки, підсмажити на олії.
  2. Зелень та цибулю дрібно посікти.
  3. Оливки порізати кільцями.
  4. Картоплю та огірок натерти на середній терці.
  5. Викладати шарами у формі їжака (кожен шар змащувати майонезом): картопля, цибуля, зелень, жовток, огірок, гриби, оливки, білок.
  6. З четвертинок оливок зробити голки їжака, а також ніс та очі. Прикрасити листя салату. На зубочистку настромити помідор чері – немовби яблуко )))

С М А Ч Н О Г О ! ! !

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту