Салат ЦЕЗАР

Готувати 30 хв.
0
Коментарів немає
1559 переглядів
Салат Цезар

Салат “Цезар”  – прикрасить і святковий стіл і буденний!

В наш час в рецептах цього салату зустрічаються і м’ясо, і риба, і креветки. Під салатним листям розуміють також різні види салату… Існує багато різних рецептів салату “Цезар”, але класичний ЦЕЗАР завжди залишається надзвичайно смачним завдяки своєрідному соусу, пармезану, курці та білим сухарикам.

Пропоную приготувати салат “Цезар” за класичним рецептом.

Класичний салат “Цезар” з куркою:

Інгредієнти

4 порції
  • куряче філе 300г
  • білий хліб 2 скибки
  • пармезан 100 г
  • салат 1 пучок
  • помір 1шт.
  • часник 1 зубчик
  • оливкова олія 20 мл
  • сіль за смаком.
  • чорний мелений перець за смаком

для соусу:

  • яєчний жовток 1шт
  • гірчиця 0,5 ч. л.
  • анчоуси 10 г
  • лимонний сік 1 ч. ложка
  • оливкова олія 30 мл
  • пармезан 50 г
  • чорний мелений перець за смаком,
  • сіль за смаком.

Приготування

Готувати 30 хв.

Листи салату добре помити, висушити. З хліба зняти кірку та порізати на середні кубики. Часник почистити та обсмажити 2хв. в розігрітій оливковії олії. Куряче філе промити, нарізати невеликими шматочками, посолити та поперчити і додати до сковорідки. Обсмажити куряче філе з обох сторін до золотої скоринки, приблизно 10хв. Викласти курку у іншу посудину, а насковороді обсмажити хліб з обох сторін також до золотої скоринки. Помідор порізати на середні шматки.

Готуємо соус: Анчоуси подрібнити, пармезан натерти на дрібній терці. Збити яєчний жовток, додати оливкову олію, гірчицю, лимонний сік, збити ще раз. Потім додати анчоуси та пармезан, ще раз все добре збити.

Листя салату порвати на середні шматки, виклати на нього курку та помідор, полити соусом, натерти пармезан. Сухарики додати у салат перед подачею, щоб вони залишилися хрумкими!

 

Смачного!!!

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту