Салат Грибна Поляна

Готувати 20 хв.
0
Коментарів немає
111 переглядів
Салат Грибна поляна

Салат Грибна Поляна – чудовий варіант салату для святкового столу ❤️! Він легко покорить серця всіх Ваших гостей не тільки цікавим оформленням, але й дуже гармонійним поєднанням продуктів!

Інгредієнти

4 порції
  • мариновані шампіньйони 1банка (280г.)
  • зелень
  • куряче філе 1шт.
  • морква 1шт. велика
  • яйця 2шт.
  • плавлений сирок 2шт
  • майонез

Приготування

Готувати 20 хв.
  1. Відварюємо куряче філе до готовності. Я додаю до води цибулю, моркву, петрушку, сіль та спеції.
  2. Відварюємо моркву та яйця.
  3. Глибоку тарілку застеляємо харчовою плівкою, викладаємо грибочки шапочками до низу.
  4. На гриби насипаємо нарізану зелень. У мене зелена петрушка. Поливаємо майонезом.
  5. Відварене куряче філе нарізаємо. Викладаємо наступним шаром.
  6. Знову поливаємо майонезом, далі тремо моркву, змащуємо майонезом.
  7. Наступний шар – яйця, терті на крупній терці, поливаємо майонезом.
  8. Плавлені сирки тремо на терці і викладаємо останнім шаром. Його уже не потрібно поливати майонезом.
  9. Накриваємо останній шар плоскою тарілкою (на якій буде наш салат). Перевертаємо так, щоб глибока тарілка була зверху, плоска знизу.
  10. Знімаємо тарілку та харчову плівку і вауля: наші грибочки на поляні так гарно вмостилися )

Примітки

  • В якості зелені дуже добре ще смакує зелена цибулька.
  • Куряче філе можна замінити філе індика.
  • Є багато різних варіантів цього салату, але саме з такими інгредієнтами він виходить дуже ніжний і смачний!

Відео-рецепт салату Грибна Поляна 👇🏼

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту