Салат Грибна Поляна

Салат Грибна Поляна – чудовий варіант салату для святкового столу ❤️! Він легко покорить серця всіх Ваших гостей не тільки цікавим оформленням, але й дуже гармонійним поєднанням продуктів!
Інгредієнти
4 порції
- мариновані шампіньйони 1банка (280г.)
- зелень
- куряче філе 1шт.
- морква 1шт. велика
- яйця 2шт.
- плавлений сирок 2шт
- майонез
Приготування
Готувати
20 хв.
- Відварюємо куряче філе до готовності. Я додаю до води цибулю, моркву, петрушку, сіль та спеції.
- Відварюємо моркву та яйця.
- Глибоку тарілку застеляємо харчовою плівкою, викладаємо грибочки шапочками до низу.
- На гриби насипаємо нарізану зелень. У мене зелена петрушка. Поливаємо майонезом.
- Відварене куряче філе нарізаємо. Викладаємо наступним шаром.
- Знову поливаємо майонезом, далі тремо моркву, змащуємо майонезом.
- Наступний шар – яйця, терті на крупній терці, поливаємо майонезом.
- Плавлені сирки тремо на терці і викладаємо останнім шаром. Його уже не потрібно поливати майонезом.
- Накриваємо останній шар плоскою тарілкою (на якій буде наш салат). Перевертаємо так, щоб глибока тарілка була зверху, плоска знизу.
- Знімаємо тарілку та харчову плівку і вауля: наші грибочки на поляні так гарно вмостилися )
Примітки
- В якості зелені дуже добре ще смакує зелена цибулька.
- Куряче філе можна замінити філе індика.
- Є багато різних варіантів цього салату, але саме з такими інгредієнтами він виходить дуже ніжний і смачний!
Відео-рецепт салату Грибна Поляна 👇🏼
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту