Як смачно приготувати кролика

Готувати 1 год.
0
Коментарів немає
131 переглядів
Як смачно приготувати кролика

Як смачно приготувати кролика, щоб він був соковитий, ніжний та ароматний? Часто господині так задумуються, коли потрібно його готувати.

Нижче пропоную Вашій увазі покроковий рецепт, за яким кролик виходить саме такий: соковитий, ніжний, ароматний і дуже смачний!

Інгредієнти

2 порції
  • кролик 1шт.
  • цибуля 3шт.
  • вода
  • сметана 400мл
  • сіль
  • спеції (паприка копчена, прованські трави, сушений часник, суміш мелених перців), а також перець горошком духмяний та чорний, лавровий листок

Приготування

Готувати 1 год.
  1. М’ясо кролика розрізаємо на порційні шматки, миємо під проточною водою. Бажано замочити хоча б на 30 хвилин у холодній воді. Потім добре обсушуємо паперовим рушником. Обсмажуємо на олії з обох сторін до золотистості.
  2. Додаємо воду та тушимо приблизно 40хвилин під кришкою.
  3. Цибулю нарізаємо півкільцями, додаємо до кролика та тушимо ще 5-10хвилин під кришкою.
  4. Сметану розмішуємо з сіллю та спеціями. Додаємо у каструлю і знову накриваємо кришкою, тушимо 10хвилин.

Примітки

  • Важливо добре обсушити кролика рушником, щоб позбутися зайвої води. Інакше не можливо буде обсмажити до золотої скоринки (раніше я не розуміла, чому вона у мене не получається 😊, тому цей пунк для новачків )
  • Сметану бажано брати домашню, якщо такої немає, то чим більша жирність сметани, тим краще
  • Тушити потрібно у каструлі із товстим дном або ж у сковороді з товстим дном та високими стінками
  • Склад спецій можете змінювати до Ваших смаків, я використовую ті  які зазначила в інгредієнтах!

Смачного 💛💙

 

Відео-рецепт приготування кролика в сметані:

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту