Макарони по-флотськи

Часто виникає питання що такого доброго, смачного, але легенького у приготуванні можна зробити на вечерю? Відповідь: макарони по-флотськи! Ця страва проста у приготуванні, але щоб макарони по-флотськи вийшли дуже смачні, необхідно знати усі тонкощі приготування цієї страви! Отже, ділюся секретами приготування макарони по флотськи:
Макарони по-флотськи:
Інгредієнти
- макарони 300г
- фашр 500г
- олія
- цибуля середня 2шт
- морква 1шт.
- часник 4-5 зубчиків
- сіль
- перець чорний мелений
- базилік сушений
- перець чорний горошком 2шт
- перець духм’яний горошком 2шт
- зелень свіжа
Приготування
- Найперше відварюємо макарони звичним способом, але до напівготовності. Важливо не переварити!!!
- Готуємо м’ясо. Макарони по-флотськи можуть готуватися із будь яким фаршем: курячим, свинним… Найкраще купити м’ясо та перемолоти його самому, тоді Ви точно будете впевнені у якості фаршу! Від нього дуже залежить смак страви.
- Цибулю та моркву чистимо. Цибулю нарізаємо на маленькі кусочки, моркву тремо на грубій терці. Ставимо розігріватися скоророду, додавши олії. Обсмажуємо 3-5 хвилин цибулу, додаємо моркву та тушимо приблизно ще 10 хвилин. Додаємо фарш, солимо, перчимо. Усе добре перемішуємо та смажимо 10-15 хвилин, періодично помішуючи. В кінці додаємо подрібнений часник.
- У сковорідку до фаршу добавляємо макарон, перець горошком, сушений базилік. Можна також додати спеції за Вашим смаком. Усе добре перемішати та готувати ще 5 хвилин, накривши сковорідку кришкою. Наприкінці посипаємо свіжою зеленню(зелена петрушка, зелений кріп…) або свіжозамороженою.
- Макарони по-флотськи подаємо до столу гарячими та із овочами
Примітки
- макарони краще брати твердих сортів;
- коли макарон відварений можна додати до нього трошки масла, щоб не злипся;
- від якості фаршу залежить смак усієї страви. Тому ретельно вибирайте фарш!
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту