Куряче філе у сметані

Готувати 45 хв.
0
Коментарів немає
428 переглядів
Куряче філе у сметані

Вічне питання господинь: “Що приготувати на вечерю?” Ось і я шукала відповідь на це питання. У мене було два курячих філе, страва вийшла дуже смачна: куряче філе таке соковите! Ділюся із Вами рецептом.

Інгредієнти

6 порцій
  • Куряче філе 2шт. (приблизно 500гр.)
  • цибуля 2 шт.
  • сметана 2-3 ст.л.
  • олія 2ст.л.
  • часник 4 зубчика
  • вода 50мл.
  • лавровий листок 1шт
  • сіль до смаку
  • перець чорний мелений 0,5 ч.л.
  • перець чорний горошком 2-3шт.
  • перець духм’яний 2-3шт.
  • прованські трави 1ч.л.

Приготування

Готувати 45 хв.

Куряче філе потрібно промити. Ріжемо досить великими кубиками, приблизно 4*4см. Цибулю почистити та порізати півкільцями. Почистити часник та дрібно порізати. У сковороду налити олії, коли олія добре прогріється покласти шматочки курячого філе. Обсмажити протягом 5хв. з кожного боку. Додати сіль, перець мелений, прованські трави, перець горошком духм’яний та чорний, лавровий листок. Нехай ще готується 5хв. Потім додати цибулю, через 5хв. додати часник. Чуть потушкувати та додати сметану з водою. Все добре перемішати та залишити на маленькому вогні потомитися. Коли зайва рідина випарується та сметанна підвила стане однорідної маси страва буде готова.

Як гарнір сюди добре буде смакувати картопля-пюре, білий рис та гречка.

Смачного!

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту