Куряча грудка під зеленою шубою

Готувати 40 хв.
0
Коментарів немає
648 переглядів
Куряча грудка під шубою

Куряча грудка під зеленою шубою – гарний варіант, щоб урізноманітнити вечерю. За цим рецептом курка виходить соковтою, вітамінною і смачною!

Давайте готуємо разом:

Інгредієнти

2 порції
  • куряча грудка 600г (2шт.)
  • сіль
  • спеції (сушений часник, паприка копчена, суміш перців мелена, прованські трави)
  • кисломолочний сир 200г
  • шпинат 150г (у мене заморожений)
  • твердий сир 100г

Приготування

Готувати 40 хв.
  1. Курячу грудку промиваємо, обсушуємо на паперовому рушнику. Робимо невеликі надрізи у грудці та натираємо сіллю із спеціями з обох сторін.
  2. Сир, шпинат (попередньо розморожуємо), сіль, меленей перець перебиваємо блендером до однорідності.
  3. Курячу грудку викладаємо у форму надрізами догори. Надрізи начиняємо шпинатною начинкою, решту начинки викладаємо поверх грудки.
  4. Сир тремо на крупній терці та посипаємо на начинку.
  5. Розігріваємо духовку до 200⁰С та запікаємо приблизно 30хв (останні 10хв можна включити режим верх-низ, щоб зробилась румяна скоринка).

Примітки

  • Спеції можете брати і інші, напр. Ваші улюблені!
  • Якщо шпинат свіжий, то необхідно його трішки протушити на маслі.
  • Кисломолочний сир краще брати жирніший, важливо, щоб він не був сухим!

Смакуємо 😋

 

Я дуже сильно люблю ❤ поєднання сиру, шпинату та курки. Надіюсь і Вам теж дуже сподобається!

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту