Куряча грудка під зеленою шубою

Куряча грудка під зеленою шубою – гарний варіант, щоб урізноманітнити вечерю. За цим рецептом курка виходить соковтою, вітамінною і смачною!
Давайте готуємо разом:
Інгредієнти
2 порції
- куряча грудка 600г (2шт.)
- сіль
- спеції (сушений часник, паприка копчена, суміш перців мелена, прованські трави)
- кисломолочний сир 200г
- шпинат 150г (у мене заморожений)
- твердий сир 100г
Приготування
Готувати
40 хв.
- Курячу грудку промиваємо, обсушуємо на паперовому рушнику. Робимо невеликі надрізи у грудці та натираємо сіллю із спеціями з обох сторін.
- Сир, шпинат (попередньо розморожуємо), сіль, меленей перець перебиваємо блендером до однорідності.
- Курячу грудку викладаємо у форму надрізами догори. Надрізи начиняємо шпинатною начинкою, решту начинки викладаємо поверх грудки.
- Сир тремо на крупній терці та посипаємо на начинку.
- Розігріваємо духовку до 200⁰С та запікаємо приблизно 30хв (останні 10хв можна включити режим верх-низ, щоб зробилась румяна скоринка).
Примітки
- Спеції можете брати і інші, напр. Ваші улюблені!
- Якщо шпинат свіжий, то необхідно його трішки протушити на маслі.
- Кисломолочний сир краще брати жирніший, важливо, щоб він не був сухим!
Смакуємо 😋
Я дуже сильно люблю ❤ поєднання сиру, шпинату та курки. Надіюсь і Вам теж дуже сподобається!
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту