Котлети з курки

Готувати 30 хв.
0
Коментарів немає
391 переглядів
Котлети з курки

Чудова вечеря – соковиті рублені котлети з курки подані із гарніром: рис, картопля або гречка.

Рецепт курячих котлет не складний, готуються вони досить швидко, ну і перевага – прекрасний смак!

Інгредієнти

6 порцій
  • Куряче філе 2шт. (приблизно 500гр.)
  • цибуля 2 шт.
  • яїчка 3шт.
  • борошно 2ст.л.
  • майонез 1п. (200гр)
  • часник 2-3 зубчики (за смаком)
  • сіль до смаку
  • перець чорний мелений 0,5 ч.л.
  • зелень кропу та петрушки
  • олія для смаження

Приготування

Готувати 30 хв.

Цибулю почистити на нарізати дрібно.

Куряче філе потрібно промити. Нарізати середніми або малими кубиками.

В окремій посудині збити яїчка із майонезом. Додати куряче філе, цибулю, борошно, сіль, перець та при бажанні часник і зелень кропу, петрушки. Усе добре перемішати.

Добре розігріти сковороду з олією.

Викладати масу із філе на розігріту сковороду столовою ложкою, як оладки. Обсмажувати з двох боків по 3 хв. Потім зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою та готувати ще 5хв.

Готові рублені котлети із курки можна подавати з будь яким гарніром та салатом.

Котлети із курки подають також як окрема страва: тоді можна на маленькій або середній сковороді смажити один великий омлет на всю сковорідку. Та подавати із соусом.

СМАЧНОГО!!!

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту