Котлети з курки

Чудова вечеря – соковиті рублені котлети з курки подані із гарніром: рис, картопля або гречка.
Рецепт курячих котлет не складний, готуються вони досить швидко, ну і перевага – прекрасний смак!
Інгредієнти
- Куряче філе 2шт. (приблизно 500гр.)
- цибуля 2 шт.
- яїчка 3шт.
- борошно 2ст.л.
- майонез 1п. (200гр)
- часник 2-3 зубчики (за смаком)
- сіль до смаку
- перець чорний мелений 0,5 ч.л.
- зелень кропу та петрушки
- олія для смаження
Приготування
Цибулю почистити на нарізати дрібно.
Куряче філе потрібно промити. Нарізати середніми або малими кубиками.
В окремій посудині збити яїчка із майонезом. Додати куряче філе, цибулю, борошно, сіль, перець та при бажанні часник і зелень кропу, петрушки. Усе добре перемішати.
Добре розігріти сковороду з олією.
Викладати масу із філе на розігріту сковороду столовою ложкою, як оладки. Обсмажувати з двох боків по 3 хв. Потім зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою та готувати ще 5хв.
Готові рублені котлети із курки можна подавати з будь яким гарніром та салатом.
Котлети із курки подають також як окрема страва: тоді можна на маленькій або середній сковороді смажити один великий омлет на всю сковорідку. Та подавати із соусом.
СМАЧНОГО!!!
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту