Кабачкові котлети

Готувати 30 хв.
0
Коментарів немає
698 переглядів
Кабачкові котлети

Кабачкові котлети – це настільки ніжні, соковиті і смачні котлети, що ви точно будете готувати їх ще не раз! І навіть, якщо ви не любите кабачки, ці котлети будуть добре смакувати!!!

Інгредієнти

15 котлет
  • фарш курячий 400г
  • кабачок молодий 400г
  • твердий сир 70
  • яйця 2шт.
  • борошно 3ст.л.
  • сіль, чорний мелений перець, паприка копчена

Приготування

Готувати 30 хв.
  1. Кабачок натираємо на крупній терці, солимо. Залишаємо на 5хв, потім добре віджимаємо!
  2. Сир тремо теж на крупній терці.
  3. До кабачка додаємо натертий сир та усі інші інгредієнти, перемішуємо.
  4. Формуємо котлети.
  5. Розігріваємо сковорідку. Смажимо на олії на середньому вогні до золотої скоринки!

Примітки

  • фарш можна брати і свинний, але саме з курячим котлети виходять дуже ніжні!
  1. Смачного 😍
Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту