Печінковий торт
Інгредієнти
6 порцій
- печінка 0,5кг
- цибуля 5шт.
- яїчка 5шт.
- молоко 1скл
- мука 1скл.
- сіль 1ч.л.
- перець 0,5ч.л.
- часник декілька зубчиків
- майонез
Приготування
Готувати
50 хв.
Печінку змолоти на м’ясорубці з цибулею. Яйця збити на піну, додати молока, солі, перцю. Печінку з цибулею та яємно-молочну суміш з’єднати, дадоти муки і ретельно вимішати. Смажити млинці на добре розігрітій пательні.
Перемастити млинці майонезом із часником. Можна додати потерту на дрібній терці моркву). Верх прикрасити як підказує фантазія.
Примітки
- Перед тим як молоти печінку дуже добре вимочити її у молоці. Тоді печінка стає дуже ніжна та виходить із неї вся гіркота.
- Якщо печінка не куряча, то обов’язково знімати плівку!
- Якщо млинці смажити на оливковій олії, то вони вийдуть менш жирні.
СМАЧНОГО!
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту