Печінковий торт

Готувати 50 хв.
0
Коментарів немає
212 переглядів

Інгредієнти

6 порцій
  • печінка 0,5кг
  • цибуля 5шт.
  • яїчка 5шт.
  • молоко 1скл
  • мука 1скл.
  • сіль 1ч.л.
  • перець 0,5ч.л.
  • часник декілька зубчиків
  • майонез

Приготування

Готувати 50 хв.

Печінку змолоти на м’ясорубці з цибулею. Яйця збити на піну, додати молока, солі, перцю. Печінку з цибулею та яємно-молочну суміш з’єднати, дадоти муки і ретельно вимішати. Смажити млинці на добре розігрітій пательні.

Перемастити млинці майонезом із часником. Можна додати потерту на дрібній терці моркву). Верх прикрасити як підказує фантазія.

Примітки

  • Перед тим як молоти печінку дуже добре вимочити її у молоці. Тоді печінка стає дуже ніжна та виходить із неї вся гіркота.
  • Якщо печінка не куряча, то обов’язково знімати плівку!
  • Якщо млинці смажити на оливковій олії, то вони вийдуть менш жирні.

СМАЧНОГО!

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту