Конвертики з вершковим сиром та ікрою

Готувати 30 хв.
0
Коментарів немає
744 переглядів
Конвертики з вершковим сиром та ікрою

Конвертики з вершковим сиром та ікрою 😍

Цей рецепт просто приречений на повторення!

Смачна та оригінальна закуска для святкового столу! А готується просто, все, як ви любите )))

Ще одна гарна ідея для новорічного столу 🌲

Інгредієнти

12 шт.
  • листкове тісто 500г
  • яйце 1шт.
  • червона ікра 100г
  • вершковий сир (в мене Філадельфія)
  • зелень
  • конжут

Приготування

Готувати 30 хв.
  1. Готове заморожене тісто розморожуємо при кімнатній температурі. (Це займає приблизно 2год.) Розкатуємо і розрізаємо на рівні квадратики.
  2. Кожний квадртик складаємо у трикутник і робимо надрізи (як на відео) з двох боків.
  3. Далі складаємо тісто у вигляді конвертиків (краще дивитися на відео як це зробити 😊).
  4. Яйце злегка збиваємо виделкою. Збитим яйцем змащуємо конвертики та посипаємо кунжутом.
  5. Духовку розігріваємо до 180°С і випікаємо 10-15хв.
  6. Даємо трішки остигнути. Готові конвертики заповнюємо начинкою: спочатку накладаємо 1-2ч.л вершкового сиру, потім 1.ч.л. червоної ікри.
  7. За бажанням прикрашаємо зеленню (свіжою або замороженою).

Примітки

  • Начинку звичайно можна брати іншу, але саме в такому поєднанні ідеально смакує і гарно виглядає на святковому столі 😍
  1. ❤ Готуйте з любов’ю і у Вас все вийде ❤

🌲 ЩАСЛИВОГО НОВОГО РОКУ 🌲

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту