Конвертики з вершковим сиром та ікрою

Конвертики з вершковим сиром та ікрою 😍
Цей рецепт просто приречений на повторення!
Смачна та оригінальна закуска для святкового столу! А готується просто, все, як ви любите )))
Ще одна гарна ідея для новорічного столу 🌲
Інгредієнти
12 шт.
- листкове тісто 500г
- яйце 1шт.
- червона ікра 100г
- вершковий сир (в мене Філадельфія)
- зелень
- конжут
Приготування
Готувати
30 хв.
- Готове заморожене тісто розморожуємо при кімнатній температурі. (Це займає приблизно 2год.) Розкатуємо і розрізаємо на рівні квадратики.
- Кожний квадртик складаємо у трикутник і робимо надрізи (як на відео) з двох боків.
- Далі складаємо тісто у вигляді конвертиків (краще дивитися на відео як це зробити 😊).
- Яйце злегка збиваємо виделкою. Збитим яйцем змащуємо конвертики та посипаємо кунжутом.
- Духовку розігріваємо до 180°С і випікаємо 10-15хв.
- Даємо трішки остигнути. Готові конвертики заповнюємо начинкою: спочатку накладаємо 1-2ч.л вершкового сиру, потім 1.ч.л. червоної ікри.
- За бажанням прикрашаємо зеленню (свіжою або замороженою).
Примітки
- Начинку звичайно можна брати іншу, але саме в такому поєднанні ідеально смакує і гарно виглядає на святковому столі 😍
- ❤ Готуйте з любов’ю і у Вас все вийде ❤
🌲 ЩАСЛИВОГО НОВОГО РОКУ 🌲
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту