Кабачковий рулет – неймовірно смачно!

Кабачковий рулет – ідеальна корисна сезонна закуска з кабачка! Процес приготування дуже простий і займає 30-40хвилин.
Рулет можна використовувати як основу для різних начинок: з куркою, з грибами і т.д. Але все ж я рекомендую спробувати із сиром (як вказано у рецепті), бо це дужеее смачноооооо!
Інгредієнти
1 Рулет
- кабачок 600г
- борошно 4ст.л.
- сметана 2ст.л.
- яйця 3шт.
- сіль
для начинки:
- сир кисломолочний (домашній) 200г
- сметана 3ст.л.
- часник 2-3зуб. (у мене часникові стрілки 1ч.л.)
- сіль
- чорний мелений перець
- італійські трави
- помідор
Приготування
Готувати
40 хв.
- Кабачок тремо на крупній терці, солимо і залишаємо на 10хв. Потім віджимаємо, додаємо борошно, сметану, яйця та добре розмішуємо. Викладаємо на деко застелене пергаментним папером, випікаємо 20-30хв при 180⁰С.
- Тим часом готуємо начинку: з’єднуємо сир, сметану, часник (пропущений через прес), додаємо сіль, мелений перець та італійські трави, перебиваємо блендером до однорідної маси.
- Даємо вистигнути кабачковому коржу. Змащуємо холодну основу начинкою, викладаємо кружальцями помідор, закручуємо в рулет. Відправляємо у хололильник мінімум на 1год.
- Нарізаємо порційно і смакуємо 😋
Примітки
- ☝🏻 Пергаментний папір використовуємо обов’язково просиліконений!
- Взамін помідора можна використати огірок або болгарський перець.
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту