Кабачковий рулет – неймовірно смачно!

Готувати 40 хв.
0
Коментарів немає
501 переглядів
Кабачковий рулет - неймовірно смачно

Кабачковий рулет – ідеальна корисна сезонна закуска з кабачка! Процес приготування дуже простий і займає 30-40хвилин.

Рулет можна використовувати як основу для різних начинок: з куркою, з грибами і т.д. Але все ж я рекомендую спробувати із сиром (як вказано у рецепті), бо це дужеее смачноооооо!

Інгредієнти

1 Рулет
  • кабачок 600г
  • борошно 4ст.л.
  • сметана 2ст.л.
  • яйця 3шт.
  • сіль

для начинки:

  • сир кисломолочний (домашній) 200г
  • сметана 3ст.л.
  • часник 2-3зуб. (у мене часникові стрілки 1ч.л.)
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • італійські трави
  • помідор

Приготування

Готувати 40 хв.
  1. Кабачок тремо на крупній терці, солимо і залишаємо на 10хв. Потім віджимаємо, додаємо борошно, сметану, яйця та добре розмішуємо. Викладаємо на деко застелене пергаментним папером, випікаємо 20-30хв при 180⁰С.
  2. Тим часом готуємо начинку: з’єднуємо сир, сметану, часник (пропущений через прес), додаємо сіль, мелений перець та італійські трави, перебиваємо блендером до однорідної маси.
  3. Даємо вистигнути кабачковому коржу. Змащуємо холодну основу начинкою, викладаємо кружальцями помідор, закручуємо в рулет. Відправляємо у хололильник мінімум на 1год.
  4. Нарізаємо порційно і смакуємо 😋

Примітки

  • ☝🏻 Пергаментний папір використовуємо обов’язково просиліконений!
  • Взамін помідора можна використати огірок або болгарський перець.
Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту