Чіпси з лаваша

Готували? Якщо ні, то обов’язково приготуйте!!! Вам точно сподобається. Чіпси з лаваша – це чудова альтернатива магазинним чіпсам, ще й корисно. Ці чіпси можна їсти навіть дітям!
Інгредієнти
- лаваш 2шт.
- олія 2ст.л.
- сіль 0.5ч.л.
- паприка 2ч.л.
- італійські трави (орегано/базилік) 1ч.л.
Приготування
Готувати
10 хв.
- У глибоку тарілку наливаємо олію та додаємо сіль, паприку, італійські трави. Все ретельно вимішуємо.
- Лаваш нарізаємо трикутниками зручним для нас способом (ножем, ножницями … ). Я робила це ножницями. Або можна порвати руками 😃
- Перекладаємо трикутники лавашу у тарілку із спеціями та добре вимішуємо, стараючись, щоб кожен кусок лавашу не залишився без олії та спецій.
- Викладаємо на деко, застелене пергаментним папером та відправляємо у духовку розігріту до 180°С
- Випікаємо 5-10 хвилин.
- Смакуємо 😍
Примітки
- У цьому рецепті можна використати навіть трішки підсохший лаваш. Тому, якщо у Вас є лаваш не першої свіжості, не спішіть його викидати! А обов’язково приготуйте ці чіпси!
- Лаваш вкладати на деко можна не лише у один шар, а й більше. Але старатись, щоб шарів була однакова кількість по всій площі. І не більше 5!
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту