Чіпси з лаваша

Готувати 10 хв.
0
Коментарів немає
219 переглядів

Готували? Якщо ні, то обов’язково приготуйте!!! Вам точно сподобається. Чіпси з лаваша – це чудова альтернатива магазинним чіпсам, ще й корисно. Ці чіпси можна їсти навіть дітям!

Інгредієнти

  • лаваш 2шт.
  • олія 2ст.л.
  • сіль 0.5ч.л.
  • паприка 2ч.л.
  • італійські трави (орегано/базилік) 1ч.л.

Приготування

Готувати 10 хв.
  1. У глибоку тарілку наливаємо олію та додаємо сіль, паприку, італійські трави. Все ретельно вимішуємо.
  2. Лаваш нарізаємо трикутниками зручним для нас способом (ножем, ножницями … ). Я робила це ножницями. Або можна порвати руками 😃
  3. Перекладаємо трикутники лавашу у тарілку із спеціями та добре вимішуємо, стараючись, щоб кожен кусок лавашу не залишився без олії та спецій.
  4. Викладаємо на деко, застелене пергаментним папером та відправляємо у духовку розігріту до 180°С
  5. Випікаємо 5-10 хвилин.
  6.  Смакуємо 😍

Примітки

  • У цьому рецепті можна використати навіть трішки підсохший лаваш. Тому, якщо у Вас є лаваш не першої свіжості, не спішіть його викидати! А обов’язково приготуйте ці чіпси!
  • Лаваш вкладати на деко можна не лише у один шар, а й більше. Але старатись, щоб шарів була однакова кількість по всій площі. І не більше 5!
Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту