Торт БАУНТІ – райська насолода!

Торт БАУНТІ – райська насолода! Це не тільки слова, а насправді реальність!!! Поєднання шоколадних коржів із кокосовим кремом … любителі баунті оцінять достойно! Це райська носолода у квадраті :)))
Якщо ви ще роздумуєте чим здивувати гостей і урізноманітнити святковий стіл – приготуйте цей неперевершений торт! Ловіть покроковий рецепт приготування Торта Баунті:
Інгредієнти
- масло 250г
- цукор 2/3 скл.
- борошно 200г
- розпушувач 1,5 ч.л.
- яйця 4 шт.
- молоко 4ст.л.
- какао 3ст.л.
- щіпка ваніліну
Кокосовий крем:
- молоко 500мл.
- манна крупа 6ст.л.
- вершкове масло 300г
- цукор 2/3 скл.
- кокосова стружка 200-300г
Приготування
- Масло обов’язково повинно бути кімнатної температури. Тому краще заздалегідь витягнути його із холодильника (хоча б за годину до того, як плануємо приступити до приготування Баунті). Масло добре збиваємо із цукром!
- До масла з цукром додаємо по одному яйцю, кожний раз добре збиваючи міксером отриману масу.
- Не припиняючи збивати масу тоненькою цівкою додаємо молоко (воно також повинно бути кімнатної температури).
- У окрему посудину насипаємо борошно, додаємо какао, розпушувач та щіпку ваніліну. Добре все вимішуємо.
- До молочно-масляної маси порціями додаємо суміш борошна, какао та розпушувача, постійно збиваючи міксером.
- Форму змащуємо маслом, дно застеляємо пергаментним папером. У форму виливаємо тісто та ставимо у розігріту духовку до 180 градусів.
- Випікаємо приблизно 30 хвилин.
- Коржі остудити, тоді розрізати на три частини.
- Готуємо коксовий крем: молоко наливаємо у каструлю, ставимо на вогонь, додаємо порціями манну крупу (так, щоб не утворилося грудочок!), додаємо цукор та варимо на маленькому вогні до готовності, постійно помішуючи!
- Масло збиваємо міксером, додаємо порціями холодну манку, не припиняючи збивати. Вкінці добавляємо кокосову стружку, добре усе перемішуємо!
- Перекладаємо коржі кокосовою масою, можна це зробити у кондитерському кольці (або ж і без нього).
- Добре вирівнюємо верх та поливаємо готовою шоколадною поливкою. Прикрашаємо залишками крему або ж іншими елементами!
Примітки
- Форма кругла, діаметром 21см.
- Час та температуру випікання регулюйте відповідно до Вашої духовки!
- Верх торта Баунті можна полити розтопленим шоколадом або шоколадною помадкою власного приготування.
СМАЧНОГО!
P.S. Не забудьте поділитися чудовим рецептом “Торт Баунті – райська насолода” із своїми друзями 😉
Перегляньте також рецепт приготування торту “Червоний оксамит”! Якщо Ви ніколи ще його не готували – обов’язково спробуйте!
Схожі рецепти
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту