
Кукурудзяну кашу готують як дорослим так і діточкам. Вона є королевою дієтичних страв. Варити її не складно, проте щоб кукурудзяна каша вийшла смачна необхідно прикласти деяких зусиль!
Перед тим, як ми приступимо до процесу приготування, потрібно перевірити чи кукурудзяна каша не волога! Якщо вона буде волога, то при готуванні утворяться грудочки. Для того щоб забрати вологість із каші необхідно просушити її 10-15 хвилин в духовці, а потім приступати до готування.
Кукурудзяну кашу можна готувати як на молоці, так і на воді. А ще її готують із гарбузом.
Отже, пропоную рецепт кукурудзяної каші на воді:
Інгредієнти:
- кукурудзяна каша 1 ск
- вода 2,5 ск
- щіпка солі
- цукор 1ст.л.
- олія оливкова або масло 1ст.л.
- родзинки 1ст.л.
- кукурудзяна каша 1 ск
- вода 1,5 ск
- молоко 1,5 ск
- щіпка солі
- цукор 1ст.л.
- вершкове масло 1ст.л.
- родзинки 1ст.л.
Більше для дітей
Підписуйтесь!
отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту