Львівський сирник

Готувати 2 год
0
Коментарів немає
541 переглядів

Сьогодні мені дуже захотілося сирника. Постало питання який саме пекти. Серед усіх рецептів вибрала “Львівський сирник”. Вийшов дуже смачний! Ділюся із Вами рецептом.

Інгредієнти

12 порцій
  • сир домашній 2кг
  • масло вершкове 150г (якщо сир жирний, то можна дати менше)
  • яйця 12шт.
  • цукор 250гр
  • лимон 1-2шт.
  • манна крупа 3ст.л.
  • родзинки 200г
  • шоколад (для заливки)

 

Приготування

Готувати 2 год

Сир два рази перемолоти. Додати манки, масла, збиті жовтки, білки збиті із цукром, все добре перемішати. Вкінці додати цедру лимона потерту на дрібній терці та родзинки (родзинки наперед запарити на 20-30хв.).

Форму змастити маслом(маргариною), застелити пергаментним папером, викласти сирну масу у форму. Пекти 1-1,5год.: перших 10хв. -при температурі 180градусів, решту на min.

Коли сирник готовий, залишити його вистигати у формі, потім перекласти на гарне блюдце, залити шоколадом.

СМАЧНОГО!!!

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту