Підлива з серця

Готувати 50 хв.
0
Коментарів немає
2549 переглядів
Підлива з серця

Підлива з серця – відмінне доповнення до будь якого гарніру!

Інгредієнти

4 порції
  • серце яловиче 1шт.
  • цибуля 2-3шт.
  • морква 1шт.
  • сметана 5ст.л.
  • сіль
  • вода
  • борошно 2ст.л. (без гірки)
  • лавровий листок 1шт.
  • перець чорний горошком 3шт.
  • духмяний перець горошком 3шт.
  • паприка копчена 0.5 ч.л.
  • мускатний горіх мелений 0.25ч.л.
  • сушений часник 0.25ч.л.
  • базилік 0.5ч.л.

Приготування

Готувати 50 хв.
  1. Серце добре вимочуємо у воді. Даємо стекти зайвій рідині, зрізаємо жир та судини. Нарізаємо тонкими скибками, заливаємо до половини водою та тушимо 30хв.
  2. Цибулю чистимо та нарізаємо півкільцями, очищену моркву тремо на терці. Тушимо овочі на олії до м’якості.
  3.  До овочів додаємо протушене серце разом із рідиною яка залишилася, нехай тушиться все разом 5хв.
  4. А ми тим часом готуємо сметанну заливку: до 200мл. води додаємо сметану, сіль та всі спеції, добре розмішуємо; потім додаємо борошно і знову добре розмішуємо, щоб не було комочків з борошна.
  5. Заливаємо сметанною заливкою серце та тушимо 10-15хв.
  6. Подаємо із будь яким гарніром.

 

Примітки

  • таким способом можна готувати також і курячі серця!

Смакуємо!

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту