Огірки по-корейськи на зиму

0
Коментарів немає
225 переглядів
Огірки по-корейськи на зиму

Салат Огірки по-корейськи на зиму

Якщо Ви полюбляєте вміру гостренькі заготовки на зиму, то цей салат саме для Вас. Спробуйте приготувати, і він полюбиться у Вашій родині надовго! Це – ідеальне блюдо як для саяткового столу та і на щодень!

Приготувати салат “Огірки по-корейськи на зиму” дуже просто. Лише потрібно врахувати те, що салат повинен постояти 4-5 годин, тому не відкладайте приготування на вечір, а краще зробіть це заздалегідь.

Інгредієнти

4 літри
  • огірки 2кг
  • морква 1кг
  • цибуля 1кг
  • часник 10зуб.
  • сіль 2ст.л.
  • цукор 4ст.л.
  • приправа для корейської моркви 2ст.л.
  • олія 100мл
  • оцет 100мл.

Приготування

  1. Огірки миємо, чистити не потрібно, лише зрізаємо кінчики. Нарізаємо півкільцями або якщо огірки не великих розмірів – кільцями.
  2. Цибулю чистимо і також нарізаємо півкільцями.
  3. Моркву миємо, чистимо, шиткуємо по-корейськи.
  4. Часник чистимо та давимо на часникодавці.
  5. Висипаємо овочі у велику посудину, додаємо інші інгредієнти (сіль, цукор, оцет, олія та приправа для корейської моркви), добре все перемішуємо. Залишаємо на 4-5 год., час від часу помішуючи
  6. Накладаємо салат “Огірки по-корейськи на зиму” в півлітрові банки, стерилізуємо від моменту закипання 10-20хв., закатуємо.

Примітки

  • Для цього салату огірки можуть бути і великих розмірів, лише щоб не було великого насіння всередині.
  • Моркву можна нарізати півкільцями.
  • Якщо плануєте закривати у літрові банки, тоді стерилізувати потрібно 20-30 хвилин.

Смачного!

Цікаві та смачні ідеї для заготівлі на зиму тут.

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту