Мариновані огірки з кетчупом Чілі

1
1 коментар
206 переглядів
Мариновані огірки з кетчупом Чілі

Мариновані огірки з кетчупом Чілі – простий та смачний рецепт!

Господині, а ви готові до зими? Пропоную Вашій увазі рецепт хрумких та вміру гострих маринованих огірочків з кетчупом ЧІЛІ. Помірна кислинка та ароматна нотка гостроти зробить цей рецепт одним із Ваших улюблених! Даний рецепт не вимагає високих навиків у області кулінарії, готувати легко, а взимку смакує завжди!

Отож, вперед, до роботи:

Нам знадобиться:

4 літри
  • огірки на 4 банки по 1л

на кожну літрову банку:

  • листя смородини 1шт.
  • листя хрону 1шт.
  • листя вишня 1шт.
  • парасолька кнопка 1шт.
  • 4 зубці часнику
  • духмяний перець 3 горошин
  • чорний перець 3 гор.
  • лавровий листок 1шт.

 

для маринаду:

  • 6 скл. води
  • 1скл. цукру
  • 1 скл. оцту
  • 2 ст.л. солі
  • 5 ст.л. кетчупу Чілі

Приготування

  1. Усю зелень промиваємо під проточною водою. Часник чистимо. У підготовлені чисті банки складаємо на дно зелень, часник, перець і лавровий листок.
  2. Викладаємо огірки щільно один до одного. Чим менші огірочки, тим більше вміститься у банку ))) і краще смакуватиме узимку )))
  3. Готуємо маринад: воду доводимо до кипіння, додаємо цукор, оцет, сіль та кетчуп. Добре все розмішуємо. Ще раз доводимо до кипіння. Як тільки закипить – виключаємо.
  4. Гарячим маринадом заливаємо огірки. Стерилізуємо 7-10 хв. зручним для вас способом.
  5. Закатуємо!

Примітки

  • Можна брати менші чи більші банки, в залежності від Ваших потреб, але тоді зменшіть / збільшіть кількість зелені та спецій у кожну банку.

Смачного!

Цікаві та смачні ідеї для заготівлі на зиму тут.

Зберегти

Коментарі

  • Admin 12.08.2020 Дуже смачні огірочки! Рекомендую спробувати!!!
    Дуже смачні огірочки! Рекомендую спробувати!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту