Торт БАУНТІ – райська насолода!

0
Коментарів немає
3303 переглядів
Торт БАУНТІ - райська насолода!

Торт БАУНТІ – райська насолода! Це не тільки слова, а насправді реальність!!! Поєднання шоколадних коржів із  кокосовим кремом … любителі баунті оцінять достойно! Це райська носолода у квадраті :)))

Якщо ви ще роздумуєте чим здивувати гостей і урізноманітнити святковий стіл – приготуйте цей неперевершений торт! Ловіть покроковий рецепт приготування Торта Баунті:

Інгредієнти

  • масло 250г
  • цукор 2/3 скл.
  • борошно 200г
  • розпушувач 1,5 ч.л.
  • яйця 4 шт.
  • молоко 4ст.л.
  • какао 3ст.л.
  • щіпка ваніліну

Кокосовий крем:

  • молоко 500мл.
  • манна крупа 6ст.л.
  • вершкове масло 300г
  • цукор 2/3 скл.
  • кокосова стружка 200-300г

Приготування

  1. Масло обов’язково повинно бути кімнатної температури. Тому краще заздалегідь витягнути його із холодильника (хоча б за годину до того, як плануємо приступити до приготування Баунті). Масло добре збиваємо із цукром!
  2. До масла з цукром додаємо по одному яйцю, кожний раз добре збиваючи міксером отриману масу.
  3. Не припиняючи збивати масу тоненькою цівкою додаємо молоко (воно також повинно бути кімнатної температури).
  4. У окрему посудину насипаємо борошно, додаємо какао, розпушувач та щіпку ваніліну. Добре все вимішуємо.
  5. До молочно-масляної маси порціями додаємо суміш борошна, какао та розпушувача, постійно збиваючи міксером.
  6. Форму змащуємо маслом, дно застеляємо пергаментним папером. У форму виливаємо тісто та ставимо у розігріту духовку до 180 градусів.
  7. Випікаємо приблизно 30 хвилин.
  8. Коржі остудити, тоді розрізати на три частини.
  9. Готуємо коксовий крем: молоко наливаємо у каструлю, ставимо на вогонь, додаємо порціями манну крупу (так, щоб не утворилося грудочок!), додаємо цукор та варимо на маленькому вогні до готовності, постійно помішуючи!
  10. Масло збиваємо міксером, додаємо порціями холодну манку, не припиняючи збивати. Вкінці добавляємо кокосову стружку, добре усе перемішуємо!
  11. Перекладаємо коржі кокосовою масою, можна це зробити у кондитерському кольці (або ж і без нього).
  12. Добре вирівнюємо верх та поливаємо готовою шоколадною поливкою. Прикрашаємо залишками крему або ж іншими елементами!

 

Примітки

  • Форма кругла, діаметром 21см.
  • Час та температуру випікання регулюйте відповідно до Вашої духовки!
  • Верх торта Баунті можна полити розтопленим шоколадом або шоколадною помадкою власного приготування.

СМАЧНОГО!

 

P.S. Не забудьте поділитися чудовим рецептом “Торт Баунті – райська насолода” із своїми друзями 😉

Перегляньте також рецепт приготування торту “Червоний оксамит”! Якщо Ви ніколи ще його не готували – обов’язково спробуйте!

Зберегти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту