Сушимо яблука

1
1 коментар
281 переглядів
Як сушити яблука

Як сушити яблука?

Яблука - це велике джерело вітамінів, тому вкрай важливо зробити запаси на зиму та зберегти ці вітаміни. Сушка яблук використовується людьми уже досить давно і є чудовим способом зберігання фруктів тому що:
  • не потрібно використовувати консерванти;
  • це легкий спосіб;
  • зберігається більшість вітамінів;
  • сушені фрукти легко зберігати;
  • яблука залишаються екологічно чистими.
  Яблука можна сушити:
  1. на відкритому повітрі;
  2. у духовці;
  3. в електосушарці.
  Сушка яблук на відкритому повітрі. Яблука нарізаються тонкими скибочками або кружальцями. Необхідно розкласти ці скибочки чи кружальця у один шар на широкі дека. Час від часу перевертаючи. Можна накрити яблука тоненькою марлею, щоб захистити від пилюки та комах. Такий спосіб підходить для літніх яблук. Оскільки літом є багато сонця та повітря добре прогріте.
Зберегти

Коментарі

  • Pavlo 26.10.2020 у електросушці теж добре сушити!
    у електросушці теж добре сушити!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підписуйтесь!

отримуйте нагадування про нові рецепти прямо на свою пошту